Meska mix

Először is, imádom a kézzel készült dolgokat. Bár ez azt hiszem mostanra már egyértelművé vált mindenki számára.:) Éppen ezért rendszeresen bogarászom a Meskát, a kézműves áruk Paradicsomát. Nagyra tartom azokat az alkotókat, akik elég merészek és ügyesek ahhoz, hogy főállásban a kézművességből éljenek, és azokat is, akik munka, család, tanulás mellett sikerre tudnak vinni egy boltocskát. 
Ebben a Meska mixben pedig (ami egy ekkor-akkor jelentkező összeállítás lesz) szeretném nektek megmutatni azokat a boltokat, melyeket előszeretettel bogarászok, csodálva a gyönyörű portékáikat.
Kattintsatok a boltok neveire, és ti is győződjetek meg az igazamról!
Levendulafarm: akutt levendula mániásként szerintem kétség sem férhet ahhoz, hogy ez a bolt egyike a kedvenceimnek. Ildikó - a boltocska megálmodója - gyönyörűbbnél gyönyörűbb virágos ékszerei és pénztárcái szerintem minden romantikus lelkületű lány fejét elcsavarják.
Vanillium drótékszer: ezen boltocska nagyon friss felfedezés, viszont tekintve, hogy mostanában megjött a kedvem a drótos technika alapjainak elsajátításához, nem csoda, hogy Vanillium nőies és egyedi ékszerei rögtön magukkal ragadtak. 
Moonsafari Beads: ezektől a vagány, többnyire zöld ékszerektől egy kicsit mindig eláll a lélegzetem. Soha nem próbáltam még a gyöngyszövést, de úgy képzelem rengeteg munka lehet egy-egy ilyen darabban, az eredmény viszont mindenképpen kárpótol érte. Álomszépek.
Csimadiya: végül, de semmiképpen sem utolsó sorban egy olyan boltocskával zárnám a sort, ami az előzőektől egy picit eltér, viszont a Csimadiyával elfogult vagyok, ugyanis az egyik legjobb barátnőm vezényli, méghozzá nagyon profin. Orsi nem ékszereket, hanem alapanyagokat árul, melyekkel mindenki könnyedén álmodhat magának szebbnél szebb egyedi kiegészítőket. Nézzetek be hozzá!:)


Nektek vannak kedvenc Meska boltjaitok? Kinek a portékáit csodáljátok/vásároljátok szívesen?




10 megjegyzés:

  1. Ezek a drótékszerek gyönyörűek!!!

    VálaszTörlés
  2. A Meskán mindig akkorákat ámulok (milyen ügyes az emberi kéz!), és persze ötletgyűjtő helynek sem utolsó! :) Vásárolni még soha nem vásároltam, biztos bonyolultabb is lenne külföldről. Pedig régóta fáj a szívem egy ilyen táskáért: http://meska.hu/ProductView/index/608438 , fantasztikusnak tartom ezeket a babákat: http://meska.hu/ProductView/index/582840 , az ékszereket és kiegészítőket pedig inkább nem is kezdem sorjázni, mert itt ülnék reggelig. :)

    VálaszTörlés
  3. Én nem a meskát szoktam nézegetni, inkább az alkotók blogjai követem (soknak van). Moonsafari Ági ékszerei nekem is tetszenek! Drótosok közül pedig Kricsár Annamária alkotásai.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óh, az alkotók boltját én is imádom, bár igyekszem ritkán arra járni, mert túl nagy a kísértés, és nehéz nem a kosaramba rakni mindent amit meglátok...:D

      Törlés
  4. Niki! Nagy-nagy örömöt szereztél azzal, hogy itt az oldaladon viszont láthatom a szalaghímzéseimet! Köszönöm szépen! Torokfájósan, náthásan nyomom az ágyat, de kedves szavaid gyógyszerként hatnak rám! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek örülök, de persze ez persze a Te érdemed, hiszen fantasztikus ékszereket készítesz!
      Jobbulást, gyógyulj meg mihamarabb!:)

      Törlés
  5. Ez a levendulás medál gyönyörűséges, szét fogok nézni az oldalon! :)

    VálaszTörlés
  6. Rozsiboutique - nézz körül nála, nekem nagyon bejön

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi az ötletet, megnéztem, és nagyon tetszenek az ő ékszerei is! Imádom az üvegbe zárt képeket formázó nyakláncokat.:)

      Törlés

Ha van valami mondanivalód, vissza ne fogd magad! Mindig örülök pár jó szónak, véleménynek.