Indul a hét

Most, hogy az élet kezd visszatérni a jól megszokott kerékvágásba, ideje egy kicsit gatyába ráznom magam és a körülöttem lévő dolgokat. A hétre elég sok tervem van (köztük rengeteg pihenés is:), meglátjuk mi fog sikerülni közülük.
Először is, régóta tervezgetem már, hogy készítek a blognak egy enyhe ráncfelvarrást, új fejléccel és rendezettebb oldalsávval, blog buttonokkal és mindenféle aprósággal. Bár azért ezek elkészítése hosszadalmas feladat - nekem legalábbis -, a héten mindenesetre nekiállok, aztán majd alakul. Aztán ideje lenne nekilátni a 2013-as tervek megvalósításának, a fodrászhoz is el kellene már menni, és a szobámat is rendbe kellene szedni, mert borzasztó, micsoda állapot tombol a házam táján... Óh, vizsgaidőszak utáni napok, én így szeretlek!:)

hangulat: élénk
kreatív tervek: horgolás és fotózás
zene: Razorlight - Wire to wire
könyv: Beth Revis - A million suns és a Millenium trilógia 3.kötete hangosban
valami új: egy recept kipróbálása a Stahl szakácskönyvemből
pipere: hajfestés és rézszínű körmök
valami régi: befejezni félbehagyott ékszereket

Nektek hogyan indul a hét? Mit terveztek az elkövetkező napokra?


12 megjegyzés:

  1. Milyen ismerősök ezek a gombok ;).
    A leghőbb vágyam, hogy behozzam a saját blogomban a lemaradásom, elkezdem az olasz tankönyvem 2. kötetét és A három testőrt.
    Mit készül főzni a Stahl-könyvből? Nálunk tegnap volt tárkonyos sertésragu, ami a Gyors húsos ételekben van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a pár darabka van már csak belőlük, tartogatom őket valami szépséghez!:)
      Hű, A három testőr; én még mindig nem olvastam el.(legutóbb hangosban próbáltam, de úgy nem tetszett) Remélem jó kis olvasmányélmény lesz!:)
      Stahltól a Büntetlen örömökben találtam egy citromos-tejfölös pörköltet, azt fogom kipróbálni először (valószínűleg akkor, mikor anya is ott van, mert húst főzni még mindig nem tudok rendesen):)

      Törlés
  2. Abszolút hasonló tervek :D szoba rendbeszedése, könyvek, jegyzetek elpakolása, és végre teljes gőzzel edzeni :) és úgy általában mindent nyugodt szívvel, tanulás-bűntudat mentesen csinálni :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó, hogy ennyire egy húron pendülünk, jó szórakozást a bűntudatmentes napokhoz!:)

      Törlés
  3. Nekem nagyon jól indult a hét, reggel 8kor (!) már túl voltam egy jól sikerült vizsgán, utána pótlós óra, már tudom, miért is kell felfőzni a tejet és az egész óra olyan érdekes volt, most oda is tudtam figyelni és meg is értettem (bár mindig kicsit felemás érzés belegondolni, hogy amikor megértem az összefüggéseket és olyan kis lelkes leszek emiatt, akkor tulajdonképpen egy betegségről van szó, amibe emberek halnak bele..). Utána megleptem magam mindenféle körmös 'hozzávalókkal' és otthon filmnézés közben (Moszkva tér, így félig-odafigyelősre pont jó volt) kifestettem életemben először a körmöm (vagyis először úgy, hogy szép lett a végeredmény, szóval most csuda büszke vagyok magamra. Hogy ez eddig miért nem jutott eszembe?! :) Sőt, még tornáztam is egyet, meg tanultam (bár kicsit lassan haladtam, mert _muszáj_ volt folyton gyönyörködjek a körmeimben ;)).
    A heti program tanulás-tanulás-tanulás. De már csak két hét! És holnap este még barátnőzés is lesz! :)

    VálaszTörlés
  4. És azt nem is mondtam, hogy a főtéren láttam sok kézzel írt motivációs idézetet kiragasztva, meg olyan lapot, mint amikről lehet telefonszámokat letépegetni, azzal a szöveggel, hogy 'Ma mire van szükséged! Vedd el!' és alul szeretet, béke, megértés, stb. Én vettem magamnak egy önbizalmat. ♥ És pár lépésre rá volt egy ugyanilyen, csak 'Take a smile' felirattal, onnan is vettem egy szép narancssárga mosolyt. Olyan jó érzés volt ez a sok pozitív 'figyelmeztetés', egész hazafele csak vigyorogtam, mint a tejbetök. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De szuper ötlet! Több helyen elhelyezhetnének ilyen feliratokat, mindenki sokkal vidámabb lenne, az biztos!:)

      Törlés
  5. Nekem is jól indult a hét, munka, tanulás, olvasás jellemezte a tegnapi napomat. Azért szeretnék a héten pihenni is valamennyit :-)

    VálaszTörlés
  6. Végre én is csatlakozom: véééége a vizsgaidőszaknak! Jó olvasni a terveiteket, én is ilyesmikre gondoltam: olvasni, főzőcskézni, sokat és nyugodtan aludni, kutyázni, és biztosan elmegyek körbenézni horgoló-ügyben is. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, de jó!!!:) Jó szórakozást! A horgolós poszt pedig már készül, ha minden jól megy a jövő héten fenn is lesz a blogon, úgyhogy addig szerezz be pár guriga fonalat, és egy 3.5 vagy 4-es tűt.:)

      Törlés

Ha van valami mondanivalód, vissza ne fogd magad! Mindig örülök pár jó szónak, véleménynek.