Heti felfedező

Micsoda hét! Évek óta nem volt már errefelé ekkora hó. Reggelenként úgy kellett kiásni magunkat a házból, a szél óriási torlaszokat fújt az ajtónkba, az árokba pedig annyi havat lapátoltam, hogy már nem látszik hol ér véget az árok és hol kezdődik a járda. Ha esetleg egyszer csak váratlanul véget ér az egyik mondat az alábbiakban, az azért van, mert a sok lapátolástól csuklóizomlázam van, és az ujjaim felmondták a szolgálatot.:)
1. Nagyon igaz ez a mondás, kell egy ilyen bögre nekem is!
2. Nagyon aranyos ez a horgolt égbolt, ráadásul alap horgoló tudással bárki neki is állhat, tuti a siker!
3. Az Otthon és dekor blogon remek tippek vannak az ideális étkező berendezéséhez, gyönyörű fotókkal.
4. Kelli Murray lányos-rókás illusztrációja szerintem nagyon jól mutatna a falamon.
5. Mostanában erős késztetést érzek arra, hogy kipróbáljak különböző tésztasalátákat - ez a variáció épp jó lenne első körben.

Nektek hogy telt a hét? Ha van valamilyen érdekes cikk vagy blog bejegyzés, amit szeretnétek megosztani velem/velünk, rajta!


2 megjegyzés:

  1. Hú, de jól néz ki az a kaja! :) Egyből arra fókuszáltam, hiányzott ma a jó kis megszokott vasárnapi ebéd (nem mentem haza a vizsgák miatt).
    Szeretem ezeket az összeállításokat, olyanok mint egy ablak a világra. :) Néhány blogot azóta olvasgatok, amióta ajánlottad ezekben a vasárnapi ötletbörzékben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszenek ezek az összeállítások, én is nagy örömöm lelem bennük. A vasárnapi ebéd meg...anélkül nem is lenne igazi a hét nálunk sem!:)

      Törlés

Ha van valami mondanivalód, vissza ne fogd magad! Mindig örülök pár jó szónak, véleménynek.