Indul a hét

A héten folytatom a lakásdekorálást, és valószínűleg elkészítem életem első tojásfáját is. Évek óta csodálom mások gyönyörű fáit, de eddig mindig lebeszéltem magam a dologról, mert tojást fújni idegőrlő és fárasztó mulatság. Aztán a múlt héten sikerült beszereznem egy nagy csomag hungarocell tojást, amivel az egész rögtön lényegesen egyszerűbbé vált. Úgy tervezem pasztell színű tojásokat gyártok egy kevés arany akrillal.
Ti készítettetek már húsvéti tojásfát? Szoktatok hozzá tojást fújni, vagy más módon oldjátok meg?
hangulat: 90% jókedvű, 10% stresszes
zene: Laura Marling - You're No God
mozgás: szeretném újra elővenni a bringám, s felébreszteni a téli álmából
várom már: hosszú hétvége!!
a héten kipróbálom: kókuszos süti
kreatív: tojásfa és pom-pom gyártás

Nektek milyen lesz a hét?



3 megjegyzés:

  1. Nekem komplett húsvéti dekoráció özön van itthon :D külön nekem és anyumnak is van fája, de én élvezem a tojás kifújását is :D minden évben festek tojást már neki kezdtem kb. 1 hónapja gyűjtögetni az újabb technikákat is, mert szeretek mindig valami újat is kipróbálni :)Volt már üvegfestéssel készített (sajna a tárolása macerás, pedig csodaszép) anyaggal bevont, mintás festés idén még nem döntöttem el mi legyen :)))

    VálaszTörlés
  2. Én évek óta készítek húsvéti fát. Hungarocell tojásokat vontam be különböző anyagokkal. Készítettem kis virágokat is. Ezekkel vannak feldíszítve minden évben a barka ágak. A tojás fújásról lebeszéltem magam. Kipróbáltam, de rájöttem, nem nekem találták ki. Esetleg ha érdekel, a blogomon húsvét címkék-nél megnézheted.
    További szép hetet!

    VálaszTörlés
  3. Nálunk a Húsvét olyan egy kicsit, mint a Karácsony, mármint a lakásdíszítést illetően. Dobozokban vannak az eddig összegyűjtögetett húsvéti dekorációk, amiket most hétvégén elő is veszek, és ha van kedvem, akkor kiegészítem egy-két új részlettel, amit persze Én készítek.
    Több éves kifújt tojásaim vannak, különböző technikákkal feldíszítve, azokat rakom a barkaágakra, vagy az asztali kosárkákba. Jut belőlük a nappaliba, a konyhába, és a hálószobába is.
    Hungarocell tojásokkal még nem dolgoztam, de izgalmas lehet az is.

    VálaszTörlés

Ha van valami mondanivalód, vissza ne fogd magad! Mindig örülök pár jó szónak, véleménynek.