Helló április!

Újabb hónap = tiszta lap. Részben szeretem, hogy előttem áll majd' 30 nap arra, hogy megtöltsem az időmet kalandokkal, élményekkel, kreatívkodással és rengeteg olvasással. Másrészt viszont álljunk meg egy pillanatra - nem tegnap kezdődött a január?? Lassíthatna egy kicsit ez az év, mert így nem lesz időm mindenre!
Áprilisra - azon kívül, hogy szeretnék sokat sétálni és élvezni az ébredező természet adta lehetőségeket (november óta nem volt ilyenben részem) - ezek a terveim:

1. Fotózás - a hónapban a szivárvány színei lesz a téma. Remélhetőleg lehetőségem lesz végre színes virágokat, gyönyörűen kéklő égboltot, vidám ruhákat fotózni a szivárvány mind a hét színében.
2. Ékszerek - bár a közelebbi ismerőseim és családtagjaim ezzel a résszel biztosan ellenkeznének, de szükségem van pár új ékszerre. Hogy milyen technikával készítem őket, az egyenlőre még meglepi (magamnak is:), de pár új fülbevalónak és nyakláncnak még épp jut hely az ékszer halmazom tetején.
3. Növény - szóval az a helyzet, hogy elegem van abból, hogy én vagyok A LEGHATÉKONYABB növénygyilkos a környéken. (Komolyan! Nálam még a kaktuszok is kipusztulnak!) Szeretnék egy gyönyörű kövirózsát, vagy egy helyes kis virágos kaktuszt az íróasztalomra, amiben blogolás és tanulás közben gyönyörködhetek. Úgyhogy a hónapban beszerzek egyet, és igyekszem életben tartani. Majd elmesélem sikerült-e!:) Addig is, szívesen várom a tanácsokat a profi virágosoktól - melyik cserepes növényt a legnehezebb megölni? Szerintetek mivel kezdjem?

Ti milyen célokat tűztetek ki magatok elé mostanában? Vannak terveitek áprilisra?


Ha tetszett ez a bejegyzés, s szeretnél időben értesülni a frissekről vagy csak szívesen tartanád velem más platformokon is a kapcsolatot, megteheted:


6 megjegyzés:

  1. Remélem sok szépet sikerül majd fotóznod szivárvány témában, mert igencsak szomjazzuk már a színeket, a kék eget, a napsütötte zöld fákat és a nyíló virágokat. Ilyen sorrendben rendelem meg :-)
    Virágokkal kapcsolatban tanácsot nem tudok adni, mert nálam csak a kaktuszok maradtak meg eddig.

    VálaszTörlés
  2. Már kezdtem azt hinni, hogy én vagyok az egyetlen ember aki nem képes életben tartani a növényeket......:D :D

    http://annacestlamode.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Á, dehogy!:D Bár én szeretnék ezen változtatni, remélem ez alkalommal sikerül is...

      Törlés
  3. Szurkolok a növények miatt :) Sajnos ebben az albérletben olyan kevés a fény, hogy még a kaktusznak se lennének jók az esélyei (a fűszernövényeim pedig egy hónappal a beköltözés után elpusztultak...)
    Az én áprilisi tervem az egészséges(ebb) életmód- több mozgás, változatosabb és átgondoltabb étkezés...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi!:) A Te terved is szuperül hangzik, majd számolj be az alakulásról.

      Törlés

Ha van valami mondanivalód, vissza ne fogd magad! Mindig örülök pár jó szónak, véleménynek.