Fülbevaló 2 stílusban

Bármilyen alkalomra vagy éppen hangulatban válogatom ki egy adott nap az öltözékem, mindig szeretem valamilyen kiegészítővel (vagy akár többel is) feldobni a megjelenésem; főleg ékszerek és kendők után nyúlok ezen célból. Mivel rövid a hajam, ezért sokszor a fülbevalót preferálom, vele kevésbé érzem meztelennek a nyakam.
A múlt héten már mutattam ezt a rózsaszín horgolt fülbevalót, mely az elkészítése után gyorsan az egyik kedvenc kiegészítőmmé vált, s nagy előnyére rengeteg ruhámmal tudom kombinálni. Feldobja a hétköznapi fekete, farmeros megjelenést, és illik a szoknyás – lányos napokhoz is, ez a cseppnyi pink ad nekik egy kis plusz színt és játékosságot. Ötletekből persze sosem elég, ezért gyűjtöttem pár inspiráló együttest arról, hogyan is tudnám a jövőben variálni a virágomat különböző színekkel és fazonokkal. (a képeken látható ruhadarabok márkájukat illetően csak illusztrációk, az összkép a lényeg!)

A szoknyás összeállítást például el tudnám képzelni a karácsonyi vacsorára - vagy bármilyen különlegesebb alkalomra - . Az otthoni melegben még harisnyával sem kellene vesződnöm, ráadásul a hétköznapi sötét öltözködést egy kicsit megszakíthatnám a vidám sárgával és csillámokkal. A nadrágos szett pedig azért tetszik annyira, mert jól lehet benne variálni a mintákat - a gyakorlatban ehhez nem mindig vagyok kellően bátor, de úgy látszik elméletben megy ez.




forrás az első képen: 1, 2, 3, 4, 5
forrás a második képen: 1, 2, 3, 4, 5, 6

2 megjegyzés:

  1. Mindegyik jó, a felső képen lévőt még én is felvehetném.Érdekes annyi virágos cuccot meg ékszert csináltam már de a fülemben nem tetszik a virág. Máson igen, de magamon nem bírom.

    VálaszTörlés

Ha van valami mondanivalód, vissza ne fogd magad! Mindig örülök pár jó szónak, véleménynek.