Az ősz színei

Először is, hadd szögezzem le, hogy nem vagyok profi fotós. (haha!) De még csak jó fotós sem vagyok, inkább nevezném magam lelkes kezdőnek, aki régóta rajong a fotográfia iránt, képeket készíteni viszont csak az utóbbi hónapokban adódott lehetősége.
Reményeim szerint idővel jobb leszek, igyekszem igyekszem, Stella (így hívom a fényképezőgépem:))nélkül szinte sehová nem megyek, s már most látom magamon a fejlődést ahhoz képest, amit mondjuk egy évvel ezelőtt produkáltam volna, ha valaki a kezembe nyom egy valamirevaló kamerát.
Na most, hogy ezt tisztáztuk, - s nem nagyok az elvárások - meg merem mutatni nektek azokat a képeket, melyeket a múlt vasárnap kattintottam el. Az idő gyönyörű volt, a délelőtti égbolt csak úgy ragyogott és az ujjaim is csak részlegesen fagytak le.:) Ezek a vibráló citrom és narancs színek,és a bordó rózsák  pedig remekül feldobták a napom.Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us




7 megjegyzés:

  1. Szia Niki, örülök, hogy megjelentél nálam. Nekem tetszenek a képeid, és ahogy a többi bejegyzésedet olvasom hasonló cipőben evezünk. Azt a mustár sárga pulóvert itt nálunk is lehet kapni, kicsit vacilláltam, hogy kell-e nekem, de most egyértelműen megvan a válasz....igen kell. Minden jót itt a virtuális térben, még biztosan "találkozunk". Üdv: Szilvi

    VálaszTörlés
  2. Szia Szilvi! Köszönöm a kedves szavakat!
    A mustársárga annyira vonzó szín tud lenni a hidegebb időben; a pulóver pedig biztosan nagyon jól fog állni, főleg a horgolt ékszerekkel, melyeket készíteni szoktál.:)

    VálaszTörlés
  3. Nem tudom, volt-e már róla szó, de szabad tudni, hogy milyen géped van? Szeretnék tájékozódni, hogy ha majd egyszer befektetek egy komolyabb fényképezőgépbe, legyenek információim. Ezek a képek nagyon szépek! Szinte megkívántam az őszt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem mondanám igazán komolynak a fényképezőm, sőt, egy egyszerű point and shoot. Bár a maga kategóriájában sokat tud (plusz én nagyon imádom:), viszont messze nem ér fel egy hiper-szuper tükörreflexessel. Amúgy ő egy Canon Powershot sx150 is.
      Befektetésnek egyébként szerintem a Canon-ok nagyon jók, az álom egy Canon eos 600d.:)

      Törlés
    2. Ó, én tükörreflexesben nem is gondolkodom. :) Nekem egy tényleg nagyon mezei BenQ-m van, persze a célnak egyelőre éppen megfelel, de ha egyszer úgy jön, szeretnék majd egy szinttel feljebb lépni, addig is gyűjtöm az ötleteket. :)

      Törlés
    3. Akkor viszont szerintem egy ilyen Canon jó ötlet lehet. Nagyon könnyű használni, és tényleg sok mindent tud.:)

      Törlés
  4. E-mailben feltettem még néhány kérdést, remélem, nem bánod.

    VálaszTörlés

Ha van valami mondanivalód, vissza ne fogd magad! Mindig örülök pár jó szónak, véleménynek.