Egyszerű virágos manikűr

Ha az ember rászán egy kevés időt, és megnéz pár rövid  körömdíszítő videót a youtube-on, hamar rájön, hogy jószerivel pár könnyen elérhető eszközön, alapvető, bárki által kivitelezhető technikán és egy csipet fantázián kívül nem sok mindenre van szükség egy-egy díszes köröm elkészítéséhez. Ha van otthon egy pöttyöző készletünk, vagy különböző méretű hullámcsatjaink, akkor gyakorlatilag neki is állhatunk pár alap díszítésnek, ami egyszerű mivolta miatt szinte biztos, hogy tuti siker lesz. 
Ilyen egyszerű, de pofásan kinéző manikűr ez a virágos is. Még a nyár utolsó heteiben szerettem volna elkészíteni, ugyanis van egy olyan fixaideám, hogy körmeimnek passzolnia kell az évszakhoz. Márpedig ezek a színes virágok nyárért kiáltanak. Mutatom is, hogyan készült pontosan:

Egy réteg alaplakk után felfestettem két réteg világos színű lakkot. (Rimmel - 710 Alaska). Megvártam, míg ezek megszáradtak, majd egy apró kartondarabkára kipöttyöztem két élénk színt a virág porzójának és szirmainak. (Rimmel - 306 Velvet rose és egy Miss Sporty bordó körömlakk) Először öt pöttyöt készítettem a hullámcsat bogyós végével kör alakban, majd a szirmok közepére cseppentettem a piros színből. Megvártam, hogy ezek is megszáradjanak (fontos, mert különben elkenődik a minta!), majd fedőlakkal fixáltam az egészet.

Ha tetszett ez a bejegyzés, s a következőkben is szeretnél időben értesülni a frissekről vagy csak szívesen tartanád velem más platformokon is a kapcsolatot, megteheted:


5 megjegyzés:

  1. Ez nagyon jó, ki is fogom próbálni :).
    (Kicsit fáziskésében vagyok, bocsi :$.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha ez megnyugtat, én is mindenhonnan fáziskésésben vagyok. Mostanában nincs kedvem a net előtt ülni.:) Örülök, hogy kipróbálod!!

      Törlés
  2. (Akkor megnyugodtam :))
    Közben kipróbáltam és a környezetem szerint egész jól sikerült. Majd lefotózom és megmutatom.

    VálaszTörlés

Ha van valami mondanivalód, vissza ne fogd magad! Mindig örülök pár jó szónak, véleménynek.