Indul a hónap - helló február!

Közkívánatra újra indul ez a rovat. Annyit változtattam a dolgon, hogy heti rovat helyett (mivel ha heti rovatként üzemelne tovább, akkor kb. átnevezhetném a blogom indul a hétre:D), havonta egyszer jelentkezem vele. Remélem a régi időkhöz hasonlóan ti is jöttök, s megosztjátok velem, hogy ti miket terveztek adott hónapban!

Szóval végre február! Az idei január extra megerőltető volt, a munkahelyi határidők és a vizsgaidőszak miatti folyamatos tanulás eléggé leszívta az energiaraktáraimat. Úgyhogy a február a pihenés, feltöltődés időszaka, ill. az elmaradt találkozók, és elmaradt feladatok pótlásának hónapja.
Végre lesz időm folytatni a december elején elkezdett és azóta (szomorúan) parkolópályára helyezett horgolt takarómat és remélhetőleg pár videót is el fogok készíteni. Szeretnék többet fotózni, több momentumot megörökíteni a mindennapjaimból is, talán ez majd motivál arra, hogy az instagramon is aktívabb legyek. Mindemellett sokkal-sokkal több minőségi időt szánok a barátomnak, aki egyébként a fotósétáimon szorgos kis segédem szokott lenni.:) És van még egy vágyam is februárra, de nem is tudom, hogy merjem-e írni, mert jelenleg annyira távolinak és esélytelennek tűnik... de megmutathatná már magát végre egy kicsit a tavasz is, mert elég volt a csontig hatoló fázásból, a hóból meg csúszós utakból.✨🌷

hangulat: nyugodt
ezt iszom éppen: karácsonyra a Kapuczíner kávémanufaktúrából kaptam egy csomag minőségi, isteni finom kávékeveréket, amit minden nap (khm, naponta többször khm) iszogatok
hallgatnivaló: ahogyan azt a múltkori bejegyzésben már említettem, Lori Harder podcastjei
sport: súlyzós erősítés van terítéken már egy ideje, szeretnék kicsit erősödni és tónusosabb lenni
ezt olvasom: Ködszerzet trilógia
így fogok a hétvégén lazítani: nemrég kezdtem el az alábbi technikát alkalmazni - zuhanyzás előtt egy csepp levendula illóolajat cseppentek a zuhanyfülke tálcájába, ami a zuhanyzás közbeni forró víz hatására nemcsak a fülkét, de az egész fürdőszobát isteni illattal tölti meg. engem pedig nagyon jól ellazít.

Most ti jöttök - nektek milyen lesz a február??

Ha a bejegyzéseimen túl is szívesen tartanád velem a kapcsolatot (aminek én nagyon örülnék!!), akkor az alábbi helyeken egyszerűen megteheted: 

1 megjegyzés:

  1. Lassan vége a februárnak, mire idetalálok... Na, de azért lássuk az én hónapomat, kissé visszatekintve, kissé a maradék nyolc napra tervezve:
    hangulat: motivált
    ezt iszom éppen: kávét (de lehetne akár tea is, a lényeg, hogy legyen forró és SOK :) )
    hallgatnivaló: motiváló youtube videók, főként főzés közben
    sport: aerobik, heti kétszer, de alig várom, hogy futni is mehessek mellette (egy kicsit jobb idő kellene hozzá, mert hajlamos vagyok a gyors meghűlésre ebben a hidegben)
    ezt olvasom: néhány napja fejeztem be A lélek legsötétje című könyvet - elég megrázó volt, most valami könnyedebbet keresek
    így fogok a hétvégén lazítani: egy jó kis továbbképzéssel :) Na, jó, nem, a családdal töltött idővel, sétával, horgolással :D :D

    VálaszTörlés

Ha van valami mondanivalód, vissza ne fogd magad! Mindig örülök pár jó szónak, véleménynek.