Határok feszegetése, komfortzónából való kilépés (pssszt, videó!)

Igazából a bejegyzés címe kicsit csalóka, ugyanis nem terveztem komolyabb gondolatmenetet folytatni a határaim feszegetéséről (bár szívesen írnék a témáról; szóval ha szeretnétek ilyen bejegyzést olvasni tőlem, jelezzétek!!). Ellenben szeretném elmesélni nektek, hogy egy számomra óriási mamutméretű fába vágtam a fejszém, s valami olyat csináltam, amit évek óta szerettem volna, de soha nem volt meg hozzá a kellő bátorságom. Nohát, a bátorságot még most sem érzem igazán, sőt, de végre egyszer az életben sutba dobtam a józan eszem (ami sokszor inkább akadályoz, mint előbbre visz az életben), s igenis kiléptem a komfortzónámból. Nem is léptem, egyből ugrottam. S ezzel az óriási lendülettel létrehoztam a Youtube csatornámat, s rögtön posztoltam is az első videómat.
Ha van kedvetek, nézzétek meg, illetve iratkozzatok fel a csatornámra.
Úgy tervezem tovább folytatom a dolgot, mert ez a határ feszegetés nem is olyan kényelmetlen dolog, mint gondoltam...


6 megjegyzés:

  1. Jajdenagyonszupeeeeer, Niki! :-)
    Nagyon-nagyon tetszett a videó, teljesen feldobta a napomat. Áá, alig várom a következőket! Jöhetnek a horgolós videók is! ;-)
    (Ne haragudj, a levélírással teljesen megcsúsztam, nagyon káoszosak a napjaim, de már kész, a héten feladom.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Anna!:)Jaj, annyira izgultam (izgulok még most is!) a reakciókat illetően. Hiába igyekszem rendszeresen dolgozni az önbizalmamon, ez akkor is egy hatalmas lépés volt. Izgalmas is és félelmetes is egyszerre.
      Gondolkodtam már horgolós videókon is, de azt mindenképpen valamilyen szervezettebb, tanfolyam-szerű módon akarom megoldani.
      (Már nagyon várom a leveled!)(TE nem akarsz esetleg videózni? Valamilyen tartalmat úgy olvasnék/néznék már végre tőled is!!!)

      Törlés
  2. Nagyon kedves és szimpatikus vagy a videó alapján is! :) Jó volt veled ebben a személyesebb formában találkozni! Nagyon örülök, hogy belevágtál! Csak így tovább! :)

    VálaszTörlés
  3. Mind a két videód nagyon tetszett, örülök, hogy újra elkezdtél blogolni :D Nagyon jó volt hallani újra felőled :D
    Várom a következőt ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Szonja! Köszönöm szépen! Örülök, hogy Te is újra itt vagy!:)

      Törlés

Ha van valami mondanivalód, vissza ne fogd magad! Mindig örülök pár jó szónak, véleménynek.