Mostanában...

... mostanában az a sajnálatos helyzet állt elő, az agykapacitásom és energiaraktáraim nagy részét felemésztik a hétköznapok, pontosabban a munkahelyem, és ennek a blog szenvedi kárát (ezúttal igyekszem a helyzetet lazán venni, elfogadni, és nem hagyni helyet a lelkiismeret furdalásnak)
... mostanában a maradék időt/energiát igyekszem a boltomra összpontosítani, új ötletekkel, ékszerekkel, kiegészítőkkel előállni a tavaszra/nyárra, s ismét életet lehelni a neon designba
... mostanában cseresznyét eszem eperrel, vagy éppen epret cseresznyével
... az elmúlt hétvégén egy kupac poháralátét és doily/aprócska terítő meghorgolása közben egy egész évad Mindy Project-et daráltam be. Az a hétvége maga volt a Mennyország.
... mostanában (pontosabban az utóbbi két hónapban) kezdek visszazökkenni a szabadban futásra, s ismét csak rá kellett jönnöm, hogy a tél -bármennyit is tornázgatok a lakásban - nem tesz jót a kondíciómnak és a bikini formának
... mostanában délutánonként elcsenek röpke 10-15 percet a munkaidőből, és kiülök az épület mögötti lépcsőkre vidámsággal napsugarakkal tölteni a lemerült elemeim. Csodásan hat a hangulatomra és a teljesítményemre.
...mostanában egyre többet álmodozom az augusztusi nyaralásról. Az is csodásan hat a hangulatomra.
...mostanában sokat gondolkodom azon, hogy a vörös tincseimből valami világos barnás-sötét szőkés hajkoronát varázsoljak magamnak. Hmmm...
... mostanában ismét játszadozom a nyári fotós kihívás megrendezésének gondolatával. (Van olyan közületek, akit érdekelne?)
... mostanában elkezdtem összeírni a nyári könyves és kalandos terveimet; s már a lista látványától totál bezsongtam

Ti hogy vagytok mostanában?


4 megjegyzés:

  1. Jó újra hallani rólad!
    Nálam mi újság? Nyár, buli, barátok, nyaralás, tervezgetés...szóval szuper minden :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zsófi, látom neked is jól telik a nyár!:)

      Törlés
  2. Örülök a helyzetjelentésnek, Niki, s szívesen olvasnék bővebben is a nyári terveidről. :) A fotós kihívás ötlete már tavaly is tetszett, talán idén én is belevágok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó Anna, szerintem Te is élveznéd a fotózást. Ha mást nem is, hát bizony a végén visszanézni erre az emlékkincsre nagy öröm.
      A nyári tervek már megvannak, képzeld a blogos piszkozatot meg is írtam hozzájuk, már valami fotót kellene készítenem hozzá... El sem hiszem, hogy ilyen jól bele tudtam lendülni ismét a blogolásba!:D
      ui.: én a jövő héten a helyedben szorgosan figyelném a postaládám, mert valami hétfő környékén talán (!) útra kel tőlem.;)

      Törlés

Ha van valami mondanivalód, vissza ne fogd magad! Mindig örülök pár jó szónak, véleménynek.