Inspiráció - kreatív sarok

Álmodozzunk egy kicsit, oké? Mikor lesz egy saját házam, úgy tervezem, hogy a földszinti, udvarra néző szobát (bizony, elég konkrét álmok ezek!) a saját alkotó stúdiómmá fogom alakítani. Lesz ott hely mindennek - végre szín szerint rendezhetem a fonalaimat, külön polcot kapnak az ékszeres tárolóim, egy egész szekrényt állítok fel csak a textileknek, festékeknek és papíroknak, sőt az egyik sarokban még mini fotóstúdiót is kialakítok. Hatalmas ablaka lesz ennek a szobának, az ablakban aprócska kaktuszok és cserepes kövirózsák. Az ablak alatt óriási puha kanapé áll majd, ahol kedvemre alkothatok, mellette pedig egy aprócska könyvespolc pár kedvenc könyvvel, hogy legyen mivel lazítani a nap végén. A blog főhadiszállása (a.k.a. az íróasztal és a laptop) a kanapétól pár lépésre kap helyet, hogy ha készítek valamit, rögtön írni is tudjak róla.

Nektek is vannak hasonló álmaitok? Ha igen, milyennek képzelitek a saját alkotó sarkotokat?




4 megjegyzés:

  1. Húú, nagyon szeretnék egy hasonlót én is! Sajnos a mostani lakásban sincs erre lehetőségünk, na de majd egyszer! :)

    VálaszTörlés
  2. Mindig is úgy gondoltam, merni kell nagyot álmodni! A legjobb ebben éppen az, hogy ha a jövőben legalább a fele sikerül, már akkor is boldog lehet az ember.
    A képek szuperek, ha egyelőre nincs is kreatív kuckónk, ötletet azért máris meríthetünk belőlük. :)

    VálaszTörlés
  3. Sokunk álma lenne egy ilyen szoba,kívánom,hogy Neked összejöjjön!

    VálaszTörlés
  4. Ó, álmaim lakásában/házában nekem is lesz kreatív kuckóm. Most sajnos nincs egy ilyen külön helység, mert kevés a hely... de egy fiókos szekrény így is tele van mindenféle kreatív alapanyaggal :))))

    VálaszTörlés

Ha van valami mondanivalód, vissza ne fogd magad! Mindig örülök pár jó szónak, véleménynek.