Versatile blogger díj

A Blond and Curly blog Timije adta nekem ezt a díjat, még egyszer innen is köszi Timi, bearanyoztad vele a napom!!:) Íme 7 dolog rólam, a szabályok és az én jelöltjeim:
1. Középiskolás korom óta festem a hajam; a feketén kívül gyakorlatilag már minden tradicionális hajszínt próbáltam, s végül a mostani vörösnél lyukadtam ki, amit valószínűleg nem mostanában cserélek le.
2. Szemüveges vagyok, bár főleg csak vezetésnél és az alkalmankénti tv-zésnél viselem, ahelyett, hogy állandóan rajtam lenne. Ennek persze az az eredménye, hogy általában semmit nem látok rendesen és senkit nem ismerek fel messziről (ami nem egyszer vezetett már kellemetlen pillanatokhoz). 
3. Évek óta nem nézek TV-t, az egyetlen dolog, ami miatt bekapcsolom az a forma-1, ami viszont szent műsoridő nálunk. Vagyis, ha forma-1 van, akkor én nem látok, nem hallok semmit, minden érzékszervemmel a versenyre koncentrálok. Egyébként Alonso a kedvencem lassan már egy évtizede, ezért per pillanat rémesen bosszant, hogy már megint Vettel lett a világbajnok...grrr
4. A péntek a kedvenc napom. Majd a szombat és a vasárnap szorosan követik őt a sorban.
5. Szeretek a kocsiban a rádióval együtt énekelni. Mióta kocsival járok dolgozni a program a hazaúton az aznapi stressz kidalolása magamból. Azt hiszem működik.
6. És ha már itt tartunk...szerintem én vagyok a világon az egyetlen, aki jobban szeret tömegközlekedni, mint autózni. Mert a buszon/vonaton lehet sokat olvasni, csodálni a tájat, és a kedvencem - szunyókálni. Ellenben a kocsiban ezeket az elfoglaltságokat nyilván mellőznöm kell vezetés közben. nyiff nyaff...
7. November eleje óta minden délutánt egy pohár frissen facsart grépfrút+narancslével ünneplek, méregtelenítés és vitaminraktározás céljából. Majd pár hét múlva elmesélem, ha működik a dolog...

És a 15 helyett az a 11 blogger, akiknek továbbadom: Zóra, Andiamo, Nancy, Little Ancsi, Dóri, Kaméleon, Kinga, Sophie, Szonja, Zsimama, Huncutkacérna


12 megjegyzés:

  1. Szia!

    Először is Gratulálok neked a díjhoz! Nagyon megérdemled, mert egy nagyon kreatív csaj vagy (szerintem :)), és nagyon jó olvasni a blogodat, valamint nézegetni az általad készített képeket.
    Másodszor pedig köszönöm, hogy én is azok között a szerencsés emberek között lehetek akiknek továbbítod a díjat :)
    Mindazoknak, akiknek adtad gratulálok :)

    Szonja

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű, Szonja, köszönöm szépen! Komolyan irulok-pirulok a szavaidtól, rettentő jól esnek!!!
      A díjat pedig Te is nagyon megérdemled, én is imádok a Te blogodra járni, mindig rengeteg szuper ötletet és inspirációt találok Nálad!:) Jó ennek a kreatív közösség tagjának lenni!:)

      Törlés
  2. Gratulálok és köszönöm, köszönöm, köszönöm (és éljen a világbéke! ;)).
    Valószínűleg csak hétvégére sikerül továbbítani, de nem felejtem el! :)

    VálaszTörlés
  3. Kedves Niki!
    Köszönöm szépen, hogy gondoltál rám, de én tartom magam a szokásaimhoz, nem szoktam ezeket a díjakat "kihasználni", de a szándékot köszönöm! :)

    VálaszTörlés
  4. Jajj, nagyon szépen köszönöm a díjat! Amellett, hogy alapból megmelengeti a szívemet, a legjobbkor jött. Lassan 2 hete az ágyat nyomom és már nagyon szükségem volt valami jó hírre. Úgyhogy külön köszönöm Neked!
    Gratulálok Neked is hozzá, nem véletlenül kaptad meg! :)

    VálaszTörlés
  5. Én is gratulálok, neked és a többieknek is, és köszönöm, hogy rám is gondoltál :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltál rám! :) Gratulálok mindenkinek és neked is a díjhoz Niki! :)

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm szépen a díjat, nagyon kedves tőled :)
    Bár nekem még nincs se jogsim, se autóm, szóval nincs összehasonlítási alapom, de én is szívesen közlekedek tömegközlekedéssel, szeretem hallgatni a pletykákat, figyelni az emberek viselkedését, nézelődni, álmodozni.. :)

    VálaszTörlés
  8. Szia Niki,
    Nagyon köszönöm, hogy gondoltál rám! Nagyon jól esik :) Gratulálok Neked is a díjhoz! Annak ellenére, hogy én Vettel-nek szoktam szurkolni ;) Csodállak, hogy kibírod TV nélkül! Nekem néha kell az agyzsibbasztas !
    Szép estét!
    Kinga

    VálaszTörlés
  9. Szia Niki!
    Először is gratulálok a díjhoz! Nagyon kedves Tőled, hogy rám is gondoltál.Nagyon szeretem olvasni a blogodat, mindig találok Nálad valami újdonságot.
    További szép hetet!
    Erzsi

    VálaszTörlés
  10. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a kedves, dicsérő szavakat, el sem tudom mondani milyen jól esik!!!:)

    VálaszTörlés
  11. Kedves Niki! Bár egy kicsit késve tudtam most reagálni, de nagyon jól estek a szavaid és hogy gondoltál rám!!! Csatlakozni tudok csak az előttem szólókhoz, örülök, hogy "ismerhetlek" a blogodon keresztül és remélem még sok-sok évig szokásod marad a blogolás :-)

    VálaszTörlés

Ha van valami mondanivalód, vissza ne fogd magad! Mindig örülök pár jó szónak, véleménynek.