Divat inspiráció - horgolt felsők

Annak ellenére, hogy régóta érdeklődéssel figyelem a divat világát - még ha többnyire én magam nem is követem a trendeket -, az képes újra és újra meglepni. Olyan hirtelen tud változtatni bizonyos irányzatokon, hogy az ember jószerivel csak kapkodja a fejét. A legutóbbi meglepetést nem más, mint a horgolt felsők okozták. A horgolt darabokat ugyanis pár éve még mindenki gondolkodás nélkül besorolta a nagyi ruhák közé, míg idén tavasszal-nyáron ez az egyik legnagyobb hype. Persze divat ide vagy oda, szerintem mondanom sem kell, hogy nálam jobban senki nem örül a horgolt daraboknak.
Ezek a romantikus, lenge vagy épp vagány darabok  nagyon az én ízlésemet tükrözik, s külön öröm, hogy gyakorlatilag bármilyen stílusba remekül be lehet őket építeni. Ráadásul végre egy ruhadarab, amit én készíthetek saját magamnak. Most már csak egy tutibiztos minta leírást kellene hozzá találnom... És persze azt sem bánnám, ha a következő turis körutamon szembejönne velem egy gyönyörű csipkecsoda.

fotó források: peace love shea, song of style, telling oceans, instinto de vestir, lovely pepa, flashes of style, views by laura 

Ha tetszett ez a bejegyzés, s a következőkben is szeretnél időben értesülni a frissekről vagy csak szívesen tartanád velem más platformokon is a kapcsolatot, megteheted:


5 megjegyzés:

  1. Szép is ahorgolt, olyan romantikus, nöies! Ùgy látom, nem csak a divat világában lett újra Hype a horgolás! Kézmüves berkekben is ezt tapasztaltam! Jó annak, aki tud ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem olyan nehéz ám horgolni. Bár Neked igazán nincs okod panaszra, azok után a gyönyörűségek után, amiket Te készítesz!:)

      Törlés
  2. Csodaszépek! Aki meg tudd horgolni annak minden elismerésem,mert rengeteg munka van vele. Igazán az tudja értékelni,aki imádja. Pl. én is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, egy ilyen horgolt sokáig el lehet babrálni. Én ruhát eddig még nem készítettem, de nagyon szívesen kipróbálnám.:)

      Törlés
  3. Imádom ezeket a csipkéket!

    VálaszTörlés

Ha van valami mondanivalód, vissza ne fogd magad! Mindig örülök pár jó szónak, véleménynek.