Indul a hét

Van valami olyasmi mondás, hogy ahogyan az év első napját töltjük, úgy alakul az egész év is. Vagy valami hasonló. Éppen ezért én holnap (és a hét többi napján is) kötögetek kicsit, tanulok (sajnos sokat), rengeteg lencsét eszek, hátha a nyakamba szakad valamikor a Nemzeti Bank és este még olvasok is pár oldalt. Nektek hogyan indul a hét? Mit terveztek Szilveszterre?

hangulat: stresszes és furán nyugodt
aktuális projekt: fülmelegítő kötés
zene: Fleet Foxes - White Winter Hymnal
könyv: Csokoládé papíron, The Girl Who Played with Fire hangosként
ital: Winter Time tea - már napok óta folyamatosan
körmök: korall színűek lesznek még a mai nap folyamán
sütés-főzés: szeretnék a héten kipróbálni egy salátát abból a könyvből, amit a mamán Jézuskája hozott
film: mostanában mindenhol Pitch Perfect rajongókba botlok, úgyhogy szerintem a héten megnézem én is...hátha megtörik a 2012-es filmes átkom:)


4 megjegyzés:

  1. No hát a szilveszteri manikűrömhöz pont az az essence lakk kellett volna :D dobd át virtuálisan, bár már elkészültem :)))
    Pitch Perfect szerintem aranyos és vicces, nem kell nagy elgondolkodtatóra számítani de nekem tetszett, mondjuk én meg voltam elégedve a 2012-es évvel is, notorius mozijáró vagyok :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oké, dobom!:) Ha ekkora szerencséd van filmek terén (régebben egyébként nekem is az volt,csak az idei év volt átkozott, remélem), akkor ha legközelebb látsz valami jót, akkor sikíts és én is megnézem!:)

      Törlés
  2. Hű, én is annyi rosszabbnál rosszabb filmet láttam az idén, el is ment a kedvem a filmezéstől egy ideig.
    Olyan hangulatosak ezek a fonalas képeid, úgy tetszenek. Én ma itthon pihenek, tegnapi napom repülőtéren csövezéssel telt, a holnapi remélem csak sima repülés meg vonatozás, utána pedig utó-karácsonyozás a kedvessel meg a családjával (ha az igazi már kimaradt idén - nem mintha bánnám). Ma este töltött tojást készítünk, mert mindig elmarad, aztán veszek egy papírlapot, felírom rá, hogy 'Ez lesz 2013-ban' és szépen felírogatom a terveim (van sok!). Szeretem a nyugis szilvesztereket. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó, én is szeretem a nyugis Szilvesztereket! A legnagyobb izgalmat a cicáim lenyugtatása jelenti, akik általában halálra vannak rémülve a tűzijátéktól.:D
      Az utó-karácsonyozáshoz pedig jó szórakozást!:)

      Törlés

Ha van valami mondanivalód, vissza ne fogd magad! Mindig örülök pár jó szónak, véleménynek.