Helló szeptember! (avagy juhé, itt van az ősz!)

Hogy mégis hányszor lehet egy blogon ismételgetni, hogy a legjobb, legpuhább, legszebb, leg leg legebb az ősz? Milliószor, szerintem. Tudjátok, hogy ez az évszak a kedvencem, ezért még csak elnézést sem fogok kérni, hogy minden évben örömmámorban török ki, mikor végre beköszönt a szeptember 1-je. Az idei első szeptemberi nap ráadásul még a szokásosnál is különlegesebbre és emlékezetesebbre sikeredett (mivel férjhez mentem!), de erről majd szerintem valamelyik következő bejegyzésben írok inkább, az összes többi egyéb aprósággal, ami mostanában velem történt.
Nahát, természetesen van szeptemberre pár kreatív tervem, melyeket szeretnék megvalósítani, most, hogy végre ismét kuckózósabb idő következik. Az első számú projekt, amin dolgozom már pár hete és szeptemberben is szeretnék vele minél többet haladni, az egy egyszerű mintájú, pom pom-os szegélyű babatakaró. Illetve a másik nagy dolog, ami nem csak szeptemberi, de az egész őszre vonatkozó terv, hogy komolyabban beleásom magam az amigurumi témába (ha valakinek újdonság ez a kifejezés, akkor ITT feltétlenül nézzen körül), ugyanis apró, cuki játékokat szeretnék horgolni. Ti mivel foglalatoskodtok mostanában? Készítetek valamit, amire nagyon büszkék vagytok?
hangulat: boldog
ezt hallgatom: rengeteg podcast, az új kedvencem a The Health Code
ezt olvasom: az elmúlt hetekben Joanne Harrissel próbálkoztam, de valahogy nem tudott lekötni, ezért a héten megvettem magamnak Sarah J. Maas Tüskék és rózsák udvara c. könyvét, abban tutira el fogok tudni merülni
jókedvre derít: a lassan sárguló természet
ezt sportolom: tempós gyaloglás a konditeremben

Nektek hogy telik a szeptember?💕


 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ha van valami mondanivalód, vissza ne fogd magad! Mindig örülök pár jó szónak, véleménynek.