Helló május!

Fárasztó, szomorú idők következnek a hónap végétől, úgy hívják a jelenséget vizsgaidőszak. Éppen ezért igyekeztem olyan célokat kitervelni magamnak májusra, melyek segítenek kicsit kiengedni a fáradt gőzt és a terheket levenni a vállamról, még ha csak ideiglenesen is.

1. Fotózás - az elmaradhatatlan terv; ebben a hónapban a fekete-fehér fotókra fogok koncentrálni, imádom őket ugyanis, viszont nagyon ritkán készítem őket.
2. Sport - a változékony/vacak tavaszi időjárás miatt gyakorlatilag a rendszeres futást hónapok óta kénytelen voltam mellőzni. Mikor márciusban, áprilisban volt egy-egy enyhébb nap, egyből rohantam a szabadba róni a köröket, viszont a kondícióm a kihagyás miatt fájdalmas mélységekbe zuhant, és ezek a futásnak nevezett akármik végül mindig kullogásba és ziháló sántikálásba fulladtak. Egy kicsit tervezettebben kell tehát művelnem a dolgot, ezért a héten letöltöttem egy szupi kis app-et (úgy hívják c25k) és annak a segítségével igyekszem magam a hónapban fokozatosan acélosítani.
3. Kirándulás - legalább egyszer időt fogok szakítani egy igazi, egész napos, barangolós, erdő-rét-tó bámulós kirándulásra. Már a gondolattól kevésbé stresszesebbnek és minimum 5 évvel fiatalabbnak érzem magam.

Nektek milyen terveitek vannak a hónapra?


Ha tetszett ez a bejegyzés, s a következőkben is szeretnél időben értesülni a frissekről vagy csak szívesen tartanád velem más platformokon is a kapcsolatot, megteheted:


1 megjegyzés:

  1. Nagyon szeretem a májust, ez a hónap nekem mindig a tavaszt, a virágokat, a mosolyokat juttatja eszembe. Májusban volt az esküvőnk, akkor lesz a névnapom....szeretem. Mik is a tervek? Szeretném magam utolérni: blogolás és ajándék készítés tekintetében, tervezünk túrákat (kerékpárral) vagy csak egyszerűen barátokkal üldögélni a Római parton, tervegetni a nyaralásokat. :-)

    VálaszTörlés

Ha van valami mondanivalód, vissza ne fogd magad! Mindig örülök pár jó szónak, véleménynek.