Galambposta #2

Egy korábbi levelemhez hasonlóan ismét egyedi készítésű levelet készítettem, ezúttal Annának, egy kedves blogbarátnőnek. Ezerszer mondtam már, de szerintem nem mondhatom elégszer, hogy mennyire imádom a tényt, hogy ez a kis online hely olyan hasonló mentalitású emberekkel hoz össze, még ha csak egy-egy beszélgetés erejéig is, akikkel az életben rettentő ritkán van lehetőségem megismerkedni. Annak pedig még annál is jobban örülök, hogy Anna benne van a levelezős bulikban, így van kinek papírra vetni a gondolataimat.

A levelet egy egyszerű megfelezett A4-es lapra írtam, s a díszítésben a csillag motívum adta a központi témát. Egyébként ne kérdezzétek miért, de van egy ilyen fixaideám -bár szerintem nevezhetjük akár kényszerességnek is-, hogy ha egy olyan kreálmányt készítek, mely több darabból áll, vagy több oldalas (pl. album), abban igenis minden darabkának klappolnia kell egymással. Szóval ha a levelemet csillaggal díszítettem, akkor a levélhez mellékelt összes kiegészítőnek csillagosnak kell lennie, mert különben összedől a világ. Csak nekem vannak ilyen kényszerbetegségeim??

Visszatérve a témához, a levélhez mellékeltem egy aprócska különlegességet - az egyik kedvenc teámat csomagoltam be barna papírba, melyet csillag formájú flitterekkel, ill. egy kísérő kártyával díszítettem.
Nagyon szeretem a levelezésben az apró kérdezz-felelek kártyákat, melyeket oda-vissza küldhetünk egymásnak, jobban megismerve egymást. Ehhez kartont használtam, melyre rózsaszín csillagokat rajzolgattam a kedvenc rózsaszín tollammal, s olyan témákban írtam kérdéseket Annának, melyeket eddig nem tudtam róla. Az utolsó apróság pedig egy csillagos dekor tapasszal díszített gemkapocs, melyet akár papírok rendszerezésére, akár könyvjelzőnek is használhat; ill. a horgolt bögre alátét.

Mondjátok csak, ti mikor írtatok utoljára kézzel levelet?


Ha a bejegyzéseimen túl is szívesen tartanád velem a kapcsolatot (aminek én nagyon örülnék!!), akkor az alábbi helyeken egyszerűen megteheted:


2 megjegyzés:

  1. Megérkezett! Jaj, de nagyon örülök neki! Ilyen kreatívan elkészített levelet még soha nem kaptam. :) A tea-bögrealátét páros pedig annyira cuki! Köszönöm! Készül a válasz!

    VálaszTörlés

Ha van valami mondanivalód, vissza ne fogd magad! Mindig örülök pár jó szónak, véleménynek.