Heti felfedező

Először is, köszönöm mindenkinek, aki nevezett a kitűző játékban a héten! Örülök, hogy részt vesztek ebben a tavaszi vidámságban, egy-egy megosztás pedig különösen megdobogtatja a szívem! Aki pedig eddig még nem nevezte magát a kitűzők egyikéért, de szívesen viselne a kabátján vagy a táskáján egy apró filc figurát, még péntek délutánig itt megteheti.
1. A világ legjobb horgolós blogjának írója, Lucy éppen gyönyörű virágokat horgol tavaszi dekorációjához. Alig várom a kész díszt, amihez ezeket a színes szépségeket készíti.
2. Alig várom, hogy valamelyik napsütéses nap végén játszadozzam kicsit a golden hour idején a fényekkel a fotóimon. Ez a kép az abszolút inspiráció hozzá.
3. Ebben a pillanatban el sem tudok képzelni annál tökéletesebb hétvégi programot, mint egy ilyen banános finomsággal indítani a napot.
4. Ez a csipkével bevont tálca kihagyhatatlan kellék minden romantikus lelkületű lány éjjeliszekrényéről/öltözködő asztaláról. Szerintem hamarosan én is készítek magamnak valami hasonlót, jól mutatnának benne a rúzsaim.
5. A natúr és neon kombó, valamint ez a szoknya épp az a fajta megjelenés, amiben a tavaszi-nyári hónapokban el tudnám képzelni magam.


1 megjegyzés:

  1. A csipkés kis tálca irtó jó, imádom az ilyen igazi csajos, romantikus dolgokat! *.*

    VálaszTörlés

Ha van valami mondanivalód, vissza ne fogd magad! Mindig örülök pár jó szónak, véleménynek.