Heti felfedező

Szóval a tegnap délután nagyon jól telt, hála a sok teázós, bevackolódós olvasásnak. Köszönöm mindenkinek, aki megosztotta velem, hogyan tölti a tél utolsó pillanatait, mindig nagy élmény a ti terveitekről olvasni!:)
És akkor most csapjunk is a lovak közé, jöjjenek a hét legkedvencebb, leginspirálóbb cikkei és fotói:
1. Itt van egy hasznos leírás arról, hogyan készítsünk magunknak egy ilyen fekete-fehér mintás puffot részben újrahasznosított alapanyagokból. Nekem nagyon tetszik!
2. Virginie-nél találtam ezeket a különleges Katerina Plotnikova fotókat, melyeknek az abszurd, álomszerű pózai és témái teljesen levettek a lábamról.
3. Ezek a virágos körmök igazi mosolyt csalogató hangulatot árasztanak, valami hasonlót szerintem én is megpróbálok elkészíteni. (első köröm+második köröm)
4. Ashlyn-nek nem csak a stílusa, de ez a gyakran viselt Nagy Gatsby táskája is igazi kedvencem. (első kép+második kép)
5. Észrevettétek, hogy akárhányszor ételek kerültek ebbe a rovatba az elmúlt hetekben, az az étel szinte kivétel nélkül mindig édesség volt? Pedig jön a tavasz (=kevesebb ruha, kevesebb rejtőzködés) és nekem nem ártana kicsit visszafognom a nassolást, mert már előre hallom, hogyan átkozom majd magam júniusban, mikor beindul a medencézős szezon. Így a héten inkább a Skinnytaste-en gyűjtöttem ötleteket, és ettől a töltött brokkolis - sajtos csirkétől már éhes is vagyok. Feltétlenül ki kell próbálnom!

Nektek volt a héten kedvenc blog bejegyzésetek, cikketek? Esetleg felfedeztetek egy új fotóst, kreatív alkotót, művészt, akinek a munkája azóta sem hagy nyugodni?


2 megjegyzés:

  1. Hú, a rénszarvasos kép nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye milyen szuper! A művésznek az összes képe hasonló rajongó érzéseket vált ki belőlem.:)

      Törlés

Ha van valami mondanivalód, vissza ne fogd magad! Mindig örülök pár jó szónak, véleménynek.