Indul a hét

Hát gyerekek, ma reggel, amíg a parkolóból beértem a munkahelyemre (ami kb. 20 méter max), elfagyott pár létszükségletű szervem. Az irodába beérve gyorsan be is vetettem magam a fűtőtest mellé, s hazaindulásig el sem mozdultam onnan...Mikor lesz már tavasz???

hangulat: szó-szó, lehetne jobb is.
ezt olvasom: még mindig a The Paris Wife-ot gyűröm (sajnos nem tetszik annyira, mint szerettem volna, hogy tetszen), ill. tegnap este belepillantottam a Covenant sorozat utolsó kötetébe
ezt hallgatom: Death Cab for Cutie - Soul meets body
kreatív tervek a hétre: még mindig takaró horgolás
kedvenc blog poszt a múlt hétről: Dóri Minnie egeres muffinjai
mit mozgok a héten: jógázom a meleg szobában
erről álmodozom: bécsi tavaszi kirándulás - mikor decemberben voltunk karácsonyi vásározni Bécsben, sajna nem jutottunk el a Schönbrunni kastélyhoz, úgyhogy azóta is arról álmodozom, hogy megnézem magamnak. Tavasszal úgy képzelem különösen gyönyörű lehet.

Meséljetek ti is, milyen hetet terveztek magatoknak?


7 megjegyzés:

  1. Jògàt, ikeàs nézelődést, baràtlàtogatàst, babalàtogatàst és csajos talit tervezek...persze dolgozom is mellette! :-) és egy kis kreatìvkodàst, mert a babaköszöntőt még befejezem..sűrű hét lesz.

    VálaszTörlés
  2. A fő "tevékenység" az újrakezdett életmódváltás (odafigyelni, mit eszek, mozgás otthon, kétszer konditerem), plusz belekezdtem egy nagy kreatív projektbe, ami teljesen beszippantott, és ehhez gyűjtöm az ötleteket... Egy webdesign-t is jó lenne befejezni a hét végére (legalább a rajzolást), meg visszarázódni a gitározásba. A hétvége egyelőre még tervezetlen, de majd menet közben kitalálom/kitaláljuk :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű, Neked is szuper a heted, ahogy látom! A webdesign-ra komolyabban is kíváncsi lennék, írsz majd róla valamikor a blogodon bővebben?

      Törlés
    2. Ha sikerül valami látványosat elérni vele, akkor mindenképp :)
      Egyelőre három dolgot csinálok:
      - ha látok egy design-t, ami megtetszik, akkor Fireworks-ben újraalkotom (a cél az, hogy lassan elkezdjek sajátokat kitalálni, de egyelőre még gyakorlok:)
      - utána megpróbálom "rendesen", html-css-ben összerakni, amit megrajzoltam
      - az alap wordpress-sablonnal is szoktam játszani, módosítgatni, szeretnék majd oda is saját design-t készíteni előbb-utóbb

      Törlés
  3. Végre vége a vizsgáknak, ezért: pihenés, séta, olvasás, varrás, kutyázás, anélkül, hogy állandóan azon gondolkodnék, mennyi kötelezettség vár még vám. :)
    Niki, az önportrékat láthatjuk majd? Kíváncsi vagyok! A tavaszi/nyári Bécs pedig nálam is listán van. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, de jó! Jó sok pihit kívánok akkor!!!;)
      Az önportrékat...igen. Lesz majd róluk időnként egy-egy összefoglaló, ill. tervben van, hogy majd a flickr-ön csinálok egy oldalt, ahová rendszeresen feltöltöm őket.
      Bécs...sóhaj...most még csak álmodozás, de lehet, hogy februártól félreteszek rá egy kicsit, és tényleg megyek. Mehetnénk egyszerre és akár találkozhatnánk is...:)

      Törlés

Ha van valami mondanivalód, vissza ne fogd magad! Mindig örülök pár jó szónak, véleménynek.