Kérdezz-felelek díj

Én is megkaptam ezt a remek kis díjat, ami mostanában végigment a blogokon, méghozzá nem mástól, mint az egyik kedvenc bloggeremtől, Zórától. Még egyszer köszönöm! És akkor most megtudhattok rólam pár olyan dolgot is, amiről eddig nem volt szó. De előbb a szabályok:

-Tedd ki a díj képét a blogodra.
-Írj 11 dolgot magadról.
-Válaszold meg annak a kérdéseit, akitől a díjat kaptad.
-Add át a díjat 11 blognak, akiket érdemesnek tartasz a díjra, jelöld a linkjeiket is
-Írj 11 kérdést, amit szeretnél megtudni a kiválasztott bloggerekről






1. Még soha nem utaztam repülővel, de ha minden jól megy ez idén nyáron változni fog.
2. Az elmúlt években az ELTE szociális munka szakát gazdagítottam (??), múlt szombat óta viszont végre én is diplomás vagyok.
3. Megszállott Star Wars rajongó vagyok - olyannyira, hogy kicsi gyerekkorom óta kívülről tudom a régi trilógia szövegét.
4. Igazi introvertált személyiség vagyok. Bár időnként szeretem a társaságot (szigorúan szűk körűt, sok ember közt ugyanis azonnal visszahúzódóvá válok), mégis számomra az jelenti a feltöltődést, ha egyedül lehetek a saját gondolataimmal.
5. Soha nem fekszem le úgy, hogy ne olvasnék elalvás előtt. Fáradt napokon csak pár sort (vagy egy-egy verset), máskor pedig akár fél éjszakába nyúlóan. Minden egyes könyvvel új kalandokat, új barátságokat, új életeket élek meg.
6. Az előző ponthoz kapcsolódóan - az első blogom egy könyves blog volt (Könyvoázis), ami bár nem élt meg túl hosszú életkort (idővel úgy éreztem nem tudok újat mondani, ill. sok könyvvel sokkal bensőségesebb a viszonyom annál, hogy pár mondatban ki tudnám őket fejezni), viszont rengeteg önbizalmat adott a nyilvános írást illetően.
7. Ámbár csak pár hónapja fedeztem fel magamnak a mogyoróvajat (tudjátok, peanut butter), azóta vallásos megszállottsággal imádom. Bármilyen formában jöhet - egy szelet pirítóssal reggelire, pár falat banánnal edzés előtt, vagy csak kiskanálról lenyalogatva uzsonna gyanánt.
8. A kedvenc színem a lila és a menta.
9. Világ életemben rövid hajú voltam. Azon pár alkalommal, mikor úgy döntöttem, hogy megnövesztem a loboncom, sem jutottam vállhossznál tovább - részben mert elfogyott a türelmem, részben pedig mert nem is állt jól az én vékony szálú hajamnak az a hossz.
10. Nagyon szeretek sorozatokat darálva nézni. Minél több évadon rághatom át magam egyszerre, annál jobb.
11. Általános iskolásként a nyelvtan volt az egyik kedvenc tantárgyam, s imádtam helyesírás versenyekre járni. :D

És a kérdések:
Miből áll egy napod?
Hm, egészen pár héttel ezelőttig többnyire suliba járásból és eszetlen mennyiségű tanulásból álltak a napjaim, kiegészítve egy kis kreatívkodással, sportolással,blogolással, olvasással és hasonló apróságokkal. Mostanában pedig elég változatos, a vizsgaidőszak miatti elmaradt dolgaimat igyekszem pótolni... és továbbra is kreatívkodom, blogolok, olvasok és sokat futok.
Milyen könyvet olvastál utoljára?
A legutóbbi befejezett könyvem a Gameboard of the Gods Richelle Meadtől, hangoskönyvem pedig a Born to Run Christopher McDougall-tól (zseniális könyv, csak ajánlani tudom!). Itt egyébként megtekinthetőek a könyves ügyködéseim.
Hova utaznál el szívesen?
Millió helyre. Egy végcélra nem tudom leszűkíteni a választ, de mondjuk ezek közül bárhová pakolnék már akár ma délután is: London, Párizs, Moszkva, Izland, Dél-Franciaország, Argentína és New York.
Melyik dal jellemzi legjobban a jelenlegi hangulatodat?
Hm, az utóbbi időben folyton a Ho hey szól a fejemben, (gyakran még álmomban is) mint valami personal soundtrack...
Mi a kedvenc idézeted?
Cogito ergo sum. - Descartes
Kedvenc süteményed?
A gyümölcsös piskótákat szeretem a leginkább...
Mi a hobbid?
Jószerivel minden, amiről itt a blogon írok, ill. amiket előbbiekben említettem.
Kit ajándékoztál meg utoljára és mivel?
Anyát és a mamát anyák napjára.
Mi az amit régóta halogatsz és meg kéne tenned?
Igazi halogató személyiség vagyok (örök küzdelem), úgyhogy most inkább nem kezdem el sorolni, oké?:)
Hol  látod magad 5 év múlva?
Vannak terveim a jövőre nézve, de valamiféle buta babonás félelem miatt soha nem szerettem erről a témáról beszélni. Térjünk vissza erre 5 év múlva, jó? Majd elmondom, hogy bejött-e a dolog.
Ha fagyi, akkor milyen? 
Velencei álom.

11 bloggernek nem hiszem , hogy tovább tudom adni a díjat, mert szerintem a többség már megkapta. Úgyhogy helyette mindenkinek továbbadnám, aki ezt most olvassa, és van kedve becsatlakozni a mókába!:)

4 megjegyzés:

  1. Ha-ha, én meg a szombathelyi PTE Szoc. Munk. Szakán végeztem ;) Mindenféle kreatív, müvészi szakra gondoltam volna Nálad, csak erre nem! (Nem negatív értelemben!):))
    Köszi, hogy bekukkanthattunk a "függöny mögé"!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, de jó! És szoc munkásként is dolgozol?
      Á, no kreatív suli. Bárcsak! Persze ez nem jelenti azt, hogy a jövőben ne dolgozhatnék valamilyen kreatív, művészi pályán...:)

      Törlés
    2. Szoc. miunkásként dolgoztam 3 évet. Amióta gyerköcök vannak, itthon vagyok. Szerintem maradok a kreativ foglalatoskodánál.
      :)

      Törlés
  2. Nagyon jó volt ezáltal egy kicsit jobban megismerni téged :)

    VálaszTörlés

Ha van valami mondanivalód, vissza ne fogd magad! Mindig örülök pár jó szónak, véleménynek.