Gyümölcsös napok

A nyár, sőt talán az egész év legjobb napjai azok, mikor érik a friss sárgabarack. Ilyenkor előkapom a bringám, eltekerek a nagymamámhoz, aki pár utcányira lakik tőlünk, majd ott keresztülvágtatva a hatalmas kerten nekiállok megkopasztani a sárgabarack fát. Még az sem zavar többnyire, hogy sok a bogár és a darazsak körülzöngnek, pedig alapesetben sikítozva rohanok előlük. Ezekért az édes, lédús gyümölcsökért megéri.
Az elmúlt napokban mást nem is ettem, mint sárgabarackot, baracklekváros pirítóst és még egy kis barackot. Ó nyár, imádlak!


"Az emberi boldogság ritkán a hatalmas vagyonok gyümölcse, sokkal inkább támad napi apró örömökből." - Benjamin Franklin


6 megjegyzés:

  1. Szuperek a színek a fotókon :) Szinte én is megkívántam, pedig amúgy nem vagyok nagy rajongója, csak lekvár formájában...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A késő délutáni fényeket szereti a fényképezőgépem, azért a színek.:)

      Törlés
  2. Nekem nem látszanak a képek :(
    Amúgy nálunk is rengeteg van, mamám csinálja a lekvárt is, meg enni is lehet. Barátnőm svéd élettársának nagyon ízlett a házi baracklekvár, szóval tuti jó az is (én nem ettem még belőle :D).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valami átmeneti probléma van az imageshack-kel (a fotótároló weboldal), valószínű emiatt nem látszik. Ha minden igaz hamarosan megoldódik a dolog.
      A mamák házi lekvárjai a legfinomabbak a világon!:)

      Törlés

Ha van valami mondanivalód, vissza ne fogd magad! Mindig örülök pár jó szónak, véleménynek.