Inspiráció - díszítés dekor tapasszal

Nagy divatját éli az elmúlt években a washi tape, azaz a dekor tapasz, teljesen érthető módon. Ezekkel a színes, mintás, játékos tekercsekkel millió módon lehet dekorálni pincétől a padlásig gyakorlatilag bármit. Az egyetlen problémám a tekercsekkel, hogy túl nagy belőlük a választék, én pedig képtelen vagyok dönteni milyen színűt/mintájút is szeretnék.:) Mert hogy igen, picit borsos az ára ahhoz, hogy egy táskányit feltankoljak belőle*...
Rengeteg ötletem van azt illetően, mit is csinálnék a washi tape-pel, most ezek közül válogattam ki egy csokorra valót ötletelésre. Ha pedig időközben kiokoskodom, hogy mondjuk lila virágos, túró rudi pöttyös, vagy a térkép mintás közül melyiket választanám, akkor szerintem valami hasonlót én készítek majd. Átalakításra vágyó üres dobozok és üvegek mindig vannak kéznél.
1. Díszíthetünk a színes tapaszokkal jegyzetfüzetet, fényképalbumot, a titkos naplónkat...
2. Egyedivé és hívogatóvá varázsolhatjuk az előszobát ilyen madáretető formájú kulcstartókkal, melyeket a dekor tapasszal a lakás stílusához illeszthetünk.
3. Üres boros, befőttes üvegekből varázsolhatunk vidám vázákat, tolltartót vagy akár sminkecset tartót.
4. Személyre szabott, vidám képeslapokat készíthetünk a szeretteinknek.
5. Régi cipős, ill. üresen kallódó dobozokat alakíthatunk át virágos, tavaszi tároló eszközzé.

Ti használtatok már dekor tapaszt? Miket díszítettetek vele?

*Ha valaki tud esetleg egy üzletet, ahol olcsóbban lehet hozzájutni, netalán akciókat, szóljon; szerintem mindannyiunk nevében mondhatom, hogy hálásak lennénk az információért!


Ha tetszett ez a bejegyzés, s szeretnél időben értesülni a frissekről vagy csak szívesen tartanád velem más platformokon is a kapcsolatot, megteheted:


5 megjegyzés:

  1. A madáretetős kulcstartó a legjobb! Torie Jayne oldalát egyébként imádom, remek színei vannak nézegetted te is? :)

    Én megmondom őszintén eddig még nem mertem beruházni dekortapaszra. Szép, szép...sőt, gyönyörű, nagy a választék, de kicsit drágállom, főleg, hogy a különlegesebb mintájúak még drágábbak. Kicsit várok a dekortapasszal, hátha lecseng ez a nagy nyüzsgés körülötte és barátibb ára lesz. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még komolyabban nem, de könyvjelzőztem, később szerintem jobban is átbogarászom.:)
      Na igen, az ára horror, én is azért tipródom, hogy melyik stílus, szín lenne az, amelyekre érdemes beruházni, és elég dologhoz fel tudnám használni ahhoz, hogy végső soron megérje a pénzét. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy lemegy majd az ára...

      Törlés
  2. Nekem is nagyon tetszenek, de hasonlóan érzek mint ti....túl nagy a választék és nem olcsó....várok még :-)

    VálaszTörlés
  3. Szia Niki, jó kis ötleteket mutatsz be, köszi :)Nem tudom otthon miként van, de itt (Ausztria) az Eduschonál egész aranyosak voltak-vannak, szerintem elfogadhatóbb áron. Persze a választék nem olyan nagy :(
    KingaIzabella

    VálaszTörlés
  4. Nagyon kreatív megoldások, már én is régóta szemezek velük, de valóban képtelenség választani a kínálatból. :)

    VálaszTörlés

Ha van valami mondanivalód, vissza ne fogd magad! Mindig örülök pár jó szónak, véleménynek.