Pasztellek a lakásban

Ha már egyszer pasztell mámorban élek, még egy ötletet hadd mutassak a gyönyörű púder színek kihasználására. Arról már beszéltünk, hogy milyen kreatív stúdiót szeretnék majd magamnak (emlékeztek?), de arról még nem volt szó, hogy álmaim házának többi részét milyennek képzelem. Nem egyszerű a dolog, én mondom, mert ahányszor meglátok pár gyönyörű lakberendezős képet, az adott stílusba szerelmesedem bele azonnal. Rusztikus, hegyekben megbúvó házikó? Jöhet! Keleties stílusú otthon? Annak sem mondanék nemet! Színes falak és vintage bútorok? Miért is ne! Ezek után szerintem senkit nem lep meg, ha azt mondom, hogy ezen pasztelles/világos stílusú házikók, kiegészítők ellen sem lázadoznék... A lényeg az összhatás és a kényelem, az pedig a képek alapján számomra nagyon is elképzelhető ezekben az otthonokban.

Nektek tetszik ez a lakberendezési stílus? Használtok pasztelleket az otthonotokban?



5 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik! Érdekes, nálunk főleg erőteljesebb színek vannak a lakásban (zöld, narancs, fenyő).... na, majd a következő változtatásnál :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálunk is inkább a vidámabb erőteljes színek, ill. a természetes zöld-barna kombó dominál. De álmodozni lehet, nem?!:)

      Törlés
  2. Ilyenkor sajnálom, hogy albérletben lakunk, és nem festhetem át a falakat fehérre a kedvem szerint.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még fehérre sem? Pedig az annyira alap szín...

      Törlés
  3. Nálunk az egész albérlet fehér... de sajnos a bútorok is adottak. Majd a következő helyen kiélem a kreativitásom :)

    VálaszTörlés

Ha van valami mondanivalód, vissza ne fogd magad! Mindig örülök pár jó szónak, véleménynek.