Apró részletek/textúrák #2

A márciusi terveim közül talán ezt a kihívást élveztem a legjobban, méghozzá azon egyszerű oknál fogva, mert ösztönzött arra, hogy más szemszögből lássam a világot. Segített, hogy észrevegyem és értékeljem az apró dolgokat, még akkor is, ha az az apró dolog nem más, mint egy kerítés oldalán megbúvó bokor végén rügyező ágacska, vagy apró katicák a kertben. Rávett, hogy kalandozzak egy kicsit a saját lakóhelyemen, a milliószor végigjárt utcákon, s képes legyek élvezni ezeket a sétákat, nem pedig unalmas rutinként tekinteni rájuk.
Persze a fotók nem tökéletesek, közelről sem. De ezekkel a mini kihívásokkal nem is a tökéletesség a célom. (a fényképezőgépem sem lenne alkalmas olyan igazán szuper minőségre) A lényeg sokkal inkább azon van, hogy a nézőpontomat csiszoljam, megtanuljak bánni a fényekkel és legfőképp, hogy jól érezzem magam. Mert ugye az élet szép, én pedig igyekszem élvezni!:)

Ha tetszett ez a bejegyzés, s szeretnél időben értesülni a frissekről vagy csak szívesen tartanád velem más platformokon is a kapcsolatot, megteheted:



3 megjegyzés:

Ha van valami mondanivalód, vissza ne fogd magad! Mindig örülök pár jó szónak, véleménynek.