Indul a hét

Eredetileg a mai bejegyzésre valami teljesen mást terveztem, de akárhányszor nekiálltam megírni azt a bejegyzést, valahogy hiányérzetem volt. Az utóbbi hetekben nagyon hozzászoktam, hogy a hét elején végigveszem, hogyan fognak telni az elkövetkezendő napok. Megkockáztatom, egy kicsit talán még tudatosabbá és mindenképpen összeszedettebbé is váltam. Úgyhogy ez a rovat semmiképpen nem maradhat ki a hétfőkből ezentúl sem. Kell, mert a lelki nyugalmam és rendszerező énem múlik rajta, nagyon úgy tűnik.:)
S hogy mi is lesz a héten? Tanulás, pár apróság készítése filcekből, egy gyors manikűr, szeretnék új ékszereket horgolni, edzeni (bár ez a napoknak nagyon nehezen megy...) és reményeim szerint egy kis sütés/főzés is belefér.

hangulat: stresszes
relax: arcpakolás+forró fürdő
ital: meggyes tea sok mézzel és frissen facsart citromlével (a családban ugyanis valami ronda betegség terjeng és nagyon nem szeretném elkapni, úgyhogy igyekszem acélosítani magam)
zene: Beirut - Elephant Gun
könyv: még mindig Joanne Harris és Stieg Larsson
pipere: natúr körmök egy kis díszítéssel
kreatív: filc díszek és ékszerek
tervezés: a héten brainstormingolok arról, mi legyen az az 5+5 kötős/hímzős nagyprojekt, melyeket az idén akarok elkészíteni.

Nektek hogy indul a hét?:)


3 megjegyzés:

  1. Szomorú lettem volna, ha kimarad ez a poszt! Nálam is hozzátartozik már a hétfőkhöz.

    hangulat: várakozó
    relax: hajmosás :)
    ital: még mindig karácsonyi tea
    zene: Mumford & Sons, nem véletlenül (tetszik!)
    könyv: alig várom, hogy végre azt olvassak, amit csak szeretnék; egyelőre a kötelezők és a szakirodalom
    pipere: bordó körmök
    kreatív: különböző színű szövegkiemelőkkel festem ki a jegyzeteimet :D
    tervezés: már írom fejben a listát, hogy mi mindent csinálok majd a vizsgák után (horgolás, olvasás, főzés, kutyázás, ...)

    Niki, megkérdezhetem, hogy mit tanulsz?
    Szép hetet!

    VálaszTörlés
  2. Juhúú, Mumford and Sons!
    Szociális munkát tanulok, és Te? (a múltkor említetted, hogy Goethe-t olvasol, szóval jól sejtem, hogy magyar szakos vagy?)
    Neked is szép hetet!:)

    VálaszTörlés
  3. Talált, süllyedt! :)
    A szociális munka engem is vonz, bár egyelőre csak elméletben, de a bakancslistámon van, hogy egyszer egy nyaramat ilyesmivel töltsem valahol. Persze ezt tanulni, az egészen más lehet, sokkal komolyabb, s szerintem nagyon sokat érő dolog. :)

    VálaszTörlés

Ha van valami mondanivalód, vissza ne fogd magad! Mindig örülök pár jó szónak, véleménynek.