Öltözködjünk a fenyőfához!

Ha már a pénteki bejegyzésben a karácsonyi ékszerekről is volt szó, gondoltam egy ünnepi összeállítás sem hiányozhat a palettáról. A karácsonyfa fülbevalómhoz fogok idén is öltözni, úgyhogy hasznos és jó móka lenne pár ötletet összeállítani, hogy hétfő délután ne álljak tehetetlenül a szekrény előtt és sikítsam a világba, hogy "nincs mit felvennem!!". (Persze az alábbi ötletek csak inspirációként szolgálnak, hangulatkeltésként, nem ugyanezeket a darabokat fogom viselni.)
forrás:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Ezekhez hasonló tervek a fejemben egyébként rendszeresen születnek, mikor elkészítek egy új ékszert. Általában annál a pontnál, mikor a helyére illesztem az utolsó kapcsokat, akasztókat vagy láncokat, már komplett együtteseket, színpárosításokat és különböző stílusokat zongorázok le fejben. 
forrás:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Itthon nálunk az ünnepek idején mindenki igyekszik a csinos és kényelmes elv alapján öltözködni, így ebben a 3 összeállításban is ezt a két irányelvet tartottam szem előtt. Mindegyik gyakorlatilag a farmer-pulcsi vagy laza szoknya- pulcsi kombón alapszik, - a puha és kényelmes pulcsi nálam alap -, amiket színekkel, mintákkal és a kiegészítőkkel igyekeztem variálni.
forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Ti hogyan öltözködtök az ünnepek idején? A kényelmet vagy inkább az eleganciát preferáljátok? Van valamilyen íratlan szabály erre a családotokban?


4 megjegyzés:

  1. Az első összeállításon a hópelyhes pulcsi a kedvencem! :) Általában én is a csinos és kényelmes elv alapján öltözködöm. A párom szüleihez viszont mindig egy elegánsabb ruhát választok karácsonykor! :)

    VálaszTörlés
  2. Vendégeskedéseknél nálam is az elegánsabb és a vagány a nyerő, mert szeretem a Karácsonynak azt a részét is, amikor szépen felöltözhetünk, smink, frizura, manikűr, SK-kiegészítők, és Mi vagyunk a vendégek. De amikor Mi fogadjuk a vendégeket, akkor inkább a kényelmesebb ruci a tuti, mert akkor Mi vagyunk a kiszolgáló házigazda, és ilyenkor fontos az ünneplős praktikus öltözet.
    De az SK-kiegészítők egyik öltözetből sem maradhatnak ki, mert azért készültek.

    Egyébként nagyon cukik a fülbevalók, fiataloknak nagyon jól áll fülbevalóként, az Én korosztályom (40-es) pedig viselheti hosszú nyakláncként medálnak is. Én úgy fogom, mert kedvet kaptam hozzá Tőled, és csinálok magamnak egyet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most, hogy mondod, a nyaklánc is nagyon jó ötlet!:)

      Törlés

Ha van valami mondanivalód, vissza ne fogd magad! Mindig örülök pár jó szónak, véleménynek.