Karácsony recap

Amilyen gyorsan ideértek, olyan hirtelen vége is lett az ünnepeknek. Sebaj, nálunk itthon nagyon jól sikerült minden. Gyönyörű lett a karácsonyfa, mindenki örült az ajándékának, finom lett a vacsi és a végén még közösen a Shreket is megnéztük. Kívánhatnék ennél többet??
Szóval az idei karácsonyon...
...ettünk finomakat
...játszottunk, kártyáztunk, társasoztunk
...megpróbálkoztam életem első mézeskalács házikójával (ami nem lett túl szép, viszont legalább nem esett szét; jövőre pedig már megvan a tapasztalat!)
...hozott a Jézuska könyv utánpótlást, mint minden évben
...és végre játszadoztam egy kicsit a bokeh-val

Remélem nektek is jól teltek az ünnepek!


3 megjegyzés:

  1. Szerintem szuper lett a mézeskalács-házikó én minden évben csinálok mézeskalács figurákat, de még nem mertem nekiállni házikónak :) Joanne Harris! én most kezdtem el olvasni a Csokoládécipőt, egyelőr ugyanúgy magával ragadott, mint anno a Csokoládé :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem eddig Joanne Harristől az Urak és játékosok az abszolút kedvencem, azt olvastad már? A Csokoládét pedig hamarosan kezdem, remélem tetszeni fog!:)

      Törlés
    2. Nem azokat még nem, a Csokoládét kb. 2 éve olvastam de utána szerettem volna ezzel a Csokoládécipővel folytatni, viszont hiánycikk volt, most végül is az e-book olvasóra töltöttem le, de szerintem ezek után a többit is sorra veszem majd :)

      Törlés

Ha van valami mondanivalód, vissza ne fogd magad! Mindig örülök pár jó szónak, véleménynek.